Thursday, August 02, 2012

İlk Pasta ve Kurabiye Denemesi...


Daha önce söylediğim gibi, uzun zamandır bloglarda geziniyorum.Hem takip ettiğim bloglarda hem de gün içerisinde rastladıklarımda elişleri ve hobi çalışmalarının yanısıra, pasta ve yameğe dair de paylaşımlar görüyordum.


Hiç bir zaman mutfakla ilgili hayallerim olmadı. Evlenene kadar pilav bile kardeşimle anılırdı. Annem dışarıda olduğunda 'pirinç ıslatın' diye kardeşimi arardı :) Lise çağlarında öne çıkan gençlik istekleri arasında sayabileceğimiz hiç birşeyi değil, mutfak aletleri isterdi annemden :) Ben ise tamamen tüketim amacıyla uğrardım mutfağa...Evlendikten sonra, garip biçimde ilgilenmeye başladım. Mecburiyetler, ilgileri de ortaya çıkardı sanırım. 


Gelelim kurabiyelere :) Hayattaki en değerli varlığımın papucunu dama atar gibi yapan başka bir aşk girdi hayatımıza... Canım yeğenim...Henüz 1,5 yaşında ve hep güzel anıları olsun istediğim için, özel bir 1. doğumgünü olsun istedim. Her ne kadar o bu planları anlamayacak yaşta olsa da, ileride bakıp keyif alacağı fotoğraflar ve anılar olsun istiyorduk. Hem süslemeler hem de O'na özel kurabiyeler yapılması gereken ilk işlerdi. Doğumundan önce ve sonra hep bir şekilde ''fil'' ile kesişti yollarımız. Ve doğumgünü temesı da otomatik olarak fil oldu. İşte filli pastası ve kurabiyeleri...









4 comments :

  1. Dur şimdi sen mi yaptın bu pastayı ve kurabiyeleri. İnanılmaz.. Çok çok güzel olmuşlar ellerine sağlık.
    Ali'nin de doğum günü kutlu olsun bu arada:)

    ReplyDelete
  2. Sağol Aydacım :)
    evet ben yaptım. Bir iki tane daha var ekleyeceğim hatta :))

    ReplyDelete
  3. Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...